Náš profesionálny tím

insert image
CEO

Janka Paveleková

V oblasti gastronómie sa pohybuje vyše 21 rokov. Mala možnosť učiť sa tak od najprestížnejších medzinárodných,  ako aj od TOP slovenských firiem  ako Mc Donalds, Heineken Slovensko, Metro s.r.o., či Lunys s.r.o.. Vďaka jej pracovnému progresu sa vypracovala až na manažérske pozície v oblasti obchodu a predaja s orientáciou na zákazníka.

No prišla do momentu, kedy si povedala, že to, čo sa v živote naučila, by rada odovzdávala ďalej. Je človekom, ktorý má jednoznačný ťah na bránu. Vďaka svojim skúsenostiam dokáže pretaviť zámery, ciele a vízie do reality v neobyčajnom krátkom čase a vždy orientované na zisk. Je expert v analýze trhu a jeho spolupráci medzi dodávateľom a odberateľom. Vďaka jej overenému procesu vie okamžite povedať, kde sú slabé miesta vo Vašej prevádzke.

“Vždy potrebujem pracovné výzvy, ktoré firma vidí ako ťažko realizovateľné. Prídem, navrhnem a spustím.  Mojim jediným cieľom je premeniť stratu na zisk a pritom myslieť na všetky aspekty podnikania. A keď sa tak stane, posúvam sa ďalej. To je moja vášeň. Milujem obchod a milujem robiť veci, ktoré nie sú len naoko, ale reálne aj fungujú. EXMA je práve to: kooperatívne spojené úsilie pri pomoci klientom ušetriť peniaze, zarobiť peniaze a premeniť ich sny na skutočnosť.“

Process Manager

Peter Janík

Peter vstúpil do tohto odvetvia vo veku 15 rokov a vyvinul si skutočnú vášeň pre všetky aspekty úspechu v prevádzke reštaurácie a pochopil, že úspech pramení z poskytovania tých správnych nástrojov členom tímu na realizáciu stratégie pohostinstva.

Prináša jedinečný a osviežujúci pohľad na technológiu reštaurácie, pričom má vždy na pamäti koncového užívateľa – či už je to hosť, pokladník alebo manažment. Jeho vášňou je poskytovať klientom nákladovo efektívne, integrované a ľahko použiteľné systémy, ktoré jednoducho fungujú tak, ako majú.

„Mám nesmiernu vášeň pre všetko, čo súvisí s pohostinstvom a je naozaj radosťou pomáhať iným profesionálom  uspieť v tomto odvetví. Reštauračný priemysel je jedným z najnáročnejších podnikov, aké existujú. Cítim sa poctený, že môžem implementovať nástroje a systémy, ktoré môžu viesť k jednoduchšej prevádzke a ziskovejším reštauráciám pre manažérov a majiteľov.“

Executive Chef

Daniel Rimko

Daniel počas svojej 20 ročnej kariéry v GASTRE nazbieral bohaté skúsenosti nielen vo varení, ale i riadení ľudí a tiež v koordinácií rôznych projektov s pôsobením v Česku i Slovensku. 

Vie prinášať nové myšlienky i inovatívne nápady. Zaujímajú ho nové trendy a rád zlepšuje procesy, systém práce a teší sa z toho, keď sa jeho tím posúva vpred a keď sú zákazníci spokojní. Vie šetriť, no napriek tomu si udržať vysokú kvalitu jedla. Jeho výhodami sú proaktivita, zodpovednosť, odolnosť voči stresu a vysoké pracovné nasadenie.

“Mám rád výzvy a v živote kráčam stále vpred. Moji nadriadení v práci na mne oceňovali hlavne moje tempo i pracovný výkon. Som motivátorom i driverom zároveň pre všetkých kolegov. Dokážem viesť ľudí a byť zodpovedný za celkový chod kuchyne. Za moju silnú stránku považujem PEOPLE & PROJECT MANAGEMENT a prejavuje sa to tým, že v mojom tíme vládne súdržnosť, silné pracovné nasadenie a pozitívna nálada."

BAR EXECUTIVE

Adam Szabó

To že začal pracovať v gastronómii nebola náhoda. Do prvého cocktail baru nastúpil ked mal 15 rokov a odvtedy sa všetky ďalšie kroky točili okolo barmanského sveta. Skúsenosti zbieral doma i v zahraničí. Veľmi skoro si skúsil riadenie vlastného cocktailového baru a tým získal focus najmä na efektivitu a ekonomickú stránku.
Okrem práce za barom združoval komunitu barmanov v rámci medzinárodných barmanských súťaží kde nazbieral cenné kontakty. Posledné obdobie sa venoval školeniam a prezentáciam pre barové tímy ako brand ambassador svetovej značky coctailových sirupov kde vyvíjal a uvádzal do chodu množstvo nápojových lístkov.

“Mojou vášnou je vytvárať funkčné riešenie. Funkčné pre personál ale tiež funkčné, intuitívne a lákavé pre hostí. Každý koncept si vyžaduje individuálny prístup a v rámci kreativity sa snažím presne napasovať nápojový lístok k jedlám či atmosfére podniku.”

Bratislava - Černyševského 10 office@exma.sk +421 910 885 888